Fra: Borup

Citronsyre pulver - 350gram

35,00

Afkalkning af opvaskemaskine

Sæbebeholderen fyldes op med Citronsyre, og der køres et normalt program uden service. Er man så uheldig at glassene har fået et kalkslør, kan disse køre med. Eller hvis man er ramt af flyverust på bestik, kan disse også køre med i en afkalkning af opvaskemaskinen.

Afkalkning af vaskemaskine

Det er en god idé at afkalke vaskemaskinen med jævne mellemrum - eks. en gang om måneden. Kom 250 gr. citronsyre ind i tromlen og luk lågen. Der må ikke være tøj i maskinen. Kør et program på min. 60 gr., uden forvask. Efterfølgende renses trevlesien. Herefter kan maskinen anvendes på normal vis.

Rensning af kobber og messing

I en balje opløses 1 spsk. Citronsyre og lidt opvaskemiddel i 1/2 - 1 liter kogende vand (blandingsforholdet er ikke så vigtigt). Sæt derefter emnet i blød i opløsningen et par minutter (eller fem) og vask derefter af med en blød børste. Skyl efter med rent vand og tør af.

Rensning af WC-kummer

Drys Citronsyre på kummens våde inderside og lad sidde 10-15 min. Derefter skures efter med børste og der skylles ud.

Kalk i WC-cisternen

Det er faktisk en god idé at gøre det jævnligt, da kalken vil sætte sig og få toilettet til at ’løbe’. Du skal bruge: Citronsyre, gulvspand, varmt vand.
Fremgangsmåde:
1. Luk for vandet, skyl ud i toilettet på ’stort skyl’, så det meste af vandet tømmes ud.
2. Opløs ca. 5-600 gram citronsyre i 6-7 liter varmt vand og hæld det op i vandbeholderen/cisternen. Fyld evt. efter med vand indtil alle dele er dækket.
3. Lad det virke i min. 30 minutter. Skyl ud i toilettet.
4. Åben for vandet igen.

Kan også bruges til afkalkning af elkedler og kaffemaskiner.

Model/varenr.: 708698
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: